Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

28 Kasım 2018 Çarşamba

FlyArystan

Kazakistan'ın ulusal havayolu Air Astana da düşük bütçeli (low cost) havayolu hizmeti veren şirketler arasına katıldı. FlyArystan adıyla markalaştırdıkları düşük bütçeli havayolu şirketi, gerçekleştireceği Kazakistan içi uçuşların yanısıra bölgedeki önemli merkezlere de yolcu taşıyacak.

Air Astana'nın alt kuruluşu olan FlyArystan, İnternet sayfasında, güvenlik ile ilgili konularda tümüyle Air Astana kurallarına ve ölçütlerine bağlı kalınacağını; uçak içi yeme-içme, kargo bagajı taşıma ve yer seçimi gibi hizmetlerin ise belirli bir ücret karşılığında verileceğini bildiriyor.

Şirketin uçuş noktalarının açıklanması ve bilet satışlarına başlanması için Mart 2019 tarihi bekleniyor. İlk uçuşlar ise aynı yılın ikinci yarısı gerçekleştirilecek.

Şirket ilk etapta 4 adet Airbus A320 uçağıyla hizmet vermeye başlayacak. Herbiri 180 koltuk kapasiteli olacak uçaklarda yalnızca ekonomi sınıfı bulunacak. Şirketin uzun vadeli hedefleri arasında uçak sayısını 2020'ye dek 15'e çıkarmak var.

Şirketin adındaki Arystan ibaresi Kazakçada "arslan" anlamına geliyor. Şirket logosundaki aslan figürü de buradan geliyor.

 Şirketin İnternet sayfası https://flyarystan.com/ ziyarete açık durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder